Wehkamp reviews en ervaringen


Deze widget op uw website?

Bezoek Wehkamp

Wil je een aankoop doen bij Wehkamp? Lees hier ervaringen en reviews van andere consumenten en bepaal aan de hand van deze reviews of Wehkamp betrouwbaar is.


Wehkamp is beoordeeld met een 8,7/10 op basis van 7 beoordelingen.

7 beoordelingen voor Wehkamp

"Super & Snel!"

2017-03-30 Goede prijs / kwaliteit verhouding. Gisteren besteld, had het vandaag al in huis! Super snel en gratis verzonden. Volgens mij is retouren ook gratis en wordt het ook nog opgehaald.
liselotte
  • Waardering: 10

"Betrouwbaar en handig"

2016-08-17 Wehkamp is een betrouwbare webshop. Ze komen vrijwel altijd de afspraken na. Soms wordt er een dag te laat geleverd, maar dat kan gebeuren. Als hier aan wordt gewerkt is dit mijn favoriete webshop!!
John M.
  • Waardering: 8

"Goed"

2016-08-12 Gewoon goed.
Henk Slagter
  • Waardering: 10

"Retourneren gratis, maar weer verzendkosten betalen"

2016-07-25 Toch nog even wat besteld met de vakantie kortingscode voor 7,50 korting! \'s Avonds laat nog besteld en volgende middag geleverd beter kan niet. Had een vest besteld die helaas wat te groot was dus die moest geretourneerd worden. Werd de volgende dag \'s avonds opgehaald! Helemaal top. Jammer dat je dan weer verzendkosten zou moeten betalen als ik het vest toch een maatje kleiner zou willen.
Anoniem
  • Waardering: 9

"Slechte klantenservice"

2016-05-28 Wegens een defect artikel heb ik een aantal keer contact gezocht met de klantenservice van Wehkamp. Hier werd helaas slecht meegewerkt en meegedacht. Uiteindelijk wel een nieuw examplaar ontvangen dat is dan weer positief.
Rene W
  • Waardering: 6

"Goede website"

2016-02-25 Bij wehkamp ben ik vaste klant. Het bestellen gaat gemakkelijk en de website is heel overzichtelijk dat is voor mij belangrijk. Het assortiment van Wehkamp is enorm wat natuurlijk ook een pluspunt is.
tevreden klant
  • Waardering: 9

"Prima!"

2016-02-18 Ik bestel regelmatig bij de Wehkamp, bevalt me prima! Lekker thuis winkelen en over de service ben ik ook prima te spreken. Ga zo door.
Sophie
  • Waardering: 9