Bart Smit reviews en ervaringen


Deze widget op uw website?

Bezoek Bart Smit

Wil je een aankoop doen bij Bart Smit? Lees hier ervaringen en reviews van andere consumenten en bepaal aan de hand van deze reviews of Bart Smit betrouwbaar is.


Bart Smit is beoordeeld met een 4,5/10 op basis van 2 beoordelingen.

2 beoordelingen voor Bart Smit

"leuke webshop"

2017-03-14 Ik vind bart smit heel leuk jammer dat het hier in het dorp een intertoys is geworden!!! gelukkig kunnen we nog wel via de website bestellen.
marion
  • Waardering: 8

"Bart Smit Houd zich niet aan Belofte! NES MINI"

2016-11-09 Bart Smit houd zich niet aan keiharde belofte! Bart Smit garandeert in o.a. reclamefolders dat als je bij Bart Smit reserveert je jouw reservering ( voor in dit geval de NES MINI ) op de dag van de release kunt spelen/ in huis halen! Heel aantrekkelijk om dus bij Bart Smit te bestellen, Toch? Het was misschien te verwachten, waar andere grote spelers al tijden aangeven dat zelfs de pre orders niet meer mogelijk zijn garandeert Bart Smit de consument het product op de dag van release. Dat dit niet mogelijk was wisten ze natuurlijk al een tijdje. Je kunt immers het aantal reserveringen naast de te ontvangen producten van Nintendo leggen en je hebt een conclusie. In plaats van de klant EERLIJK in te lichten geeft Bart Smit de eerst gegadigde de mogelijkheid zelfs 2 exemplaren te bestellen. Heel transparant! (Over transparant gesproken...deze eerlijke recensie werd overigens direct van de site van Bart Smit verwijderd )
Tim
  • Waardering: 1